Условия за доставка/плащане/връщане/замяна

Доставка

След като плащането бъде изчистено, всички поръчки се опаковат внимателно и се обработват лично от нас. Поръчките обикновено се изпращат в рамките на 1-4 дни след като получите имейл за потвърждение. Поръчки, получени през уикендите и местните празници, се обработват в първия работен ден. 

Ние доставяме в международен план. Всички поръчки се изпращат след предварително уточнение с клиента за негови предпочитания за куриер и доставката е за сметка на клиента.

Всички покупки в рамките на България се изпращат с Еконт или Спиди /в сайта ще намерите готова бланка/.

Срокове за доставка:

България – 1-5 дни след изпращане, Европа 5-14 работни дни, останалата част от света 10-14 работни дни.

Забележка: Сроковете за доставка са приблизителни и подлежат на промяна в зависимост от местните и международни превозвачи, за които не можем да поемем отговорност.  Въпреки това, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем да проследите поръчката си и да разрешим всички проблеми, които могат да възникнат, колкото е възможно по-добре. Поръчките се изпращат от България (ЕС) и може да подлежат на местни мита и/или данъци в зависимост от вашето местоположение и законодателството на вашата страна. Тези данъци не са включени в крайната цена на продукта и ние не поемаме отговорност за цената на тези такси. Цените на продуктите, показани на нашия уебсайт са крайни и включват ДДС. Не включва възможни митнически данъци и разходи за доставка.

Разходи за доставка:

БЕЗПЛАТНА доставка над 400лв /200 евро/

Допълнителните услуги ще се таксуват допълнително, като доставка до личен или служебен адрес, в точното време и наложен платеж.

Всички пратки автоматично получават опция за преглед и тест.  Можете да поръчате доставката на пратката до вашия личен или служебен адрес или да изберете да я получите от офис на Еконт или Спиди във вашия град.

Плащане

Начини за плащане:
1) Чрез наложен платеж на куриер Еконт или Спиди.
2) Плащане с дебитна/кредитна карта през сайта (Виртуален ПОС)

Видове карти, които се приемат – дебитни, кредитни и бизнес карти  Visa или Mastеrcard.
Транзакциите с дебитни/кредитни карти се осъществяват посредством програмите за сигурност MasterCard Identity check и VISA Secure през е-commerce платформата на Банка ДСК.
От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 500 лева.
Важно! Не съхраняваме данни за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта.

При необходимост от връщане на сума, платена с банкова карта, сумата се възстановява по картата, с която е извършено плащането.

За поръчки извън България не предлагаме наложен платеж. Избраните артикули се заплащат в момента на поръчката, като се избира плащане с кредитна или дебитна карта, банков превод.

Връщане

Ако покупката ви не е точно това, което търсите, имате 14 дни от получаване на поръчката си, за да организирате замяната или връщането. 

След получаване на артикулите, можете да ни уведомите с желанието си за връщане/размяна не по-късно от 14 дни.  Моля, не изпращайте вашата замяна/връщане обратно без нашето разрешение, тъй като няма да бъде обработена.

Не може да върнете артикули, които са били носени или прани. Могат да бъдат върнати само артикули в първоначалното им състояние с все още прикрепени етикети на дрехата.

При получаване на върнатите артикули, ние ще се опитаме да обработим всички възстановявания възможно най-бързо, но моля, оставете до 30 работни дни. Всички връщания се инициират от нас. Пълната сума, която сте платили за вашата поръчка, ще бъде възстановена с изключение на разходите за доставка, които са отговорност на клиента, освен ако не настъпят специални обстоятелства.

Докато артикулите не достигнат до нас, ние не носим отговорност за тях. Не можем да възстановим артикули, които са били изгубени или пристигнали повредени. Поради тази причина артикулът, който искате да върнете, трябва да ни бъде изпратен обратно внимателно опакован и със застраховка. Разходите за доставка за връщане и замяна са отговорност на купувача и клиентите могат да уредят свой собствен начин за международна доставка, който поддържа метод за проследяване.

Доставка за връщане ще се таксува.

Грешен размер и връщане:

Ако искате да промените покупката си с различен размер или друг артикул, тогава трябва да следвате стъпките по-горе. След като получим артикула, който искате да върнете, ние ще ви изпратим нов според вашите изисквания. Разходите за изпращане на нов артикул, при замяна, са за сметка на клиента. Разходи за връщане на артикула – за сметка на Клиента, освен в случаите, когато артикулът/ите имат сериозни нарушения на физическата й цялост, опаковката и съдържанието; продуктите са доставени или фактурирани неправилно; продуктите имат производствени дефекти. В тези случаи разходите за доставка са за наша сметка.