0G6A5848

Прегръдката на  Zarzano

Има прегръдки, които помним цял живот. Топли и мили, от мама и татко, от баба и дядо, от кака и батко, от най-близките приятели. Прегръдки, които те обвиват с обич и в тях се чувстваш сигурен и стоплен. Такива прегръдки наричаме специални. Да. Няма по-специален момент от този, в който ни е спокойно и вълшебно.

С първия дъх идваме на този свят, с първата прегръдка от мама и първото най- специално одеяло, което носи комфорта, топлината и обещанието за спокойствие.

Винаги някой пръв се е погрижил за меката топлина. И някой пръв ни дава шанса да разпознаем вълшебството на най-добрите материи, които ни правят толкова специални.

Zarzano има удоволствието да прегърне вашите деца с одеяла от висококачествени мериносова вълна и памук. Няма нищо по-специално и по-мило от вашите деца и ние като компания, която се грижи за комфорта знаем, че да прегърнеш най-свидната си рожба не е лукс, а обич.

Одеялата за деца на Zarzano са създадени от естествени материи. Те са биоразградими, не предизвикват сърбеж и статичност, регулират температурата, с тях е прохладно през лятото и и топло през зимата, отблъскват неприятните миризми, поддържат кожата хидратирана, без да се чувства влажна, не се набръчкват и имат естествена UV защита.

И защото нашите деца са нашият свят, да ги прегърнем с обич е най- естественото нещо на света.

От люлката до детското креватче, от пикника в парка и съня в скута – одеялото на Zarzano носи своята специална прегръдка. А това е така, защото животът ни е даден, за да го живеем в радост.

Ключът  ЗАРЗАНО – История с душа

Всеки човек, който се появява в живота ни е учител. Някой ни учи да бъдем по-силни, друг ни учи да прощаваме, трети – да бъдем щастливи и да се радваме всеки ден.

Умението да ценим всеки човек, когото сме срещнали дори само за миг, е великото можене. И то не е случайно. Не всеки може да извади ключ и да отключи сърцето, да отвори душата и да поднесе всичкото хубаво, което носи в себе си. Това е можене, това е скритата тайна на знанието, това е радостта, която е приготвил да подари само защото ключът е ключ вълшебен.

Затова тази магична буква З на глаголица, която прилича на ключ, носи надеждата да отвори историята на нашия дядо Георги Зарзанов. Точно той е основател на Задругата на майсторите и по този начин е подписвал творбите си. Правил е всичко с любов и отдаденост и с мечтата да донесе радост на всеки, който се докосва до всичко, сътворено от ръцете му с душа.

Така всичко хубаво, което ни завеща дядо, предаваме нататък. Правим всичко с душа, за да е топло и спокойно на децата. Така одеялата, които Zarzano предлага стават любими завинаги. Какво по-хубаво от това, да си отключил нечие сърце и да си донесъл щастието на топлата прегръдка.

Ключ, с който не можеш да отваряш, ключ ли е? Разбира се, че не.

Това сме ние – Zarzano – ключ с история и история с душа.

– Аделина Зарзанова

луксозни одеяла Зарзано